Door gebruik te maken van www.rechtsbijstand.nl geeft u toestemming voor het gebruik en plaatsen van cookies. Lees meer over cookies Verbergen

Logo rechtwijzerRechtwijzer

Heeft u een probleem of conflict? Rechtwijzer wijst u stap voor stap de weg naar een oplossing. Door vragen te beantwoorden vindt u wat u in uw situatie kunt doen en wie u daarbij kunnen helpen. Ook biedt Rechtwijzer gereedschap voor het oplossen van veelvoorkomende problemen en conflicten.

 

Plaatje Uit elkaarUit elkaar, met elkaar.

Ga naar Rechtwijzer/Uit elkaar

 

Plaatje consumentenzakenVraag over consumtentenzaken? Heeft u bijvoorbeeld een probleem over iets dat u heeft gekocht maar niet meer in kunt ruilen? Vul de online Rechtwijzer in en weet waar u aan toe bent.

Ga naar Rechtwijzer/Consumentenzaken

 

Plaatje overheidEen conflict met de overheid? Heft u al een klacht ingediend of bezwaar gemaakt? Vul Rechtwijzer in en weet wat uw mogelijkheden zijn om het conflict op te lossen.

Ga naar Rechtwijzer/Overheid

 

 

Plaatje huurwoningProblemen met uw huurwoning? Bekijk met Rechtwijzer hoe uw probleem in elkaar steekt en hoe u er met de ander uit kunt komen.

Ga naar Rechtwijzer/Huurwoning

 

 

Plaatje ontslagBent u ontslagen? Met Rechtwijzer krijgt u inzicht in de onderliggende problemen en werkt u toe naar een bevredigende oplossing.

Ga naar Rechtwijzer/Ontslag

 

 

Plaatje schuldenHeeft u schulden? Pak ze snel aan! Kijk voor meer informatie op de

Website van Bureau Wsnp

 

Sluiten