Door gebruik te maken van www.rechtsbijstand.nl geeft u toestemming voor het gebruik en plaatsen van cookies. Lees meer over cookies Verbergen

Logo rechtwijzer

Heeft u een probleem? Rechtwijzer wijst u stap voor stap de weg naar een oplossing. Door vragen te beantwoorden vindt u wat u in uw situatie kunt doen en wie u daarbij kan helpen. Ook biedt Rechtwijzer gereedschap voor het oplossen van veelvoorkomende problemen .

Rechtwijzer EHBO: Eerste Hulp Bij OplossingenLogo Rechtwijzer EHBO


Hoe krijg ik mijn problemen onder controle? En waar moet ik beginnen?

Ga direct naar Rechtwijzer.nl - EHBO  Gratis & anoniem, grip en overzicht

 

Plaatje Uit elkaarUit elkaar, met elkaar.

Ga naar Rechtwijzer/Uit elkaar

 

Plaatje consumentenzakenVraag over consumentenzaken? Heeft u bijvoorbeeld een probleem omdat u iets heeft gekocht, maar dit niet meer kunt ruilen? Vul de online Rechtwijzer in en weet waar u aan toe bent.

Ga naar Rechtwijzer/Consumentenzaken

 

Plaatje overheid Een probleem met de overheid? Heeft u al een klacht ingediend of bezwaar gemaakt? Vul Rechtwijzer in en weet wat uw mogelijkheden zijn om het probleem op te lossen.

Ga naar Rechtwijzer/Overheid

 

 

Plaatje huurwoningProblemen met uw huurwoning? Bekijk met Rechtwijzer hoe uw probleem in elkaar steekt en hoe u er met de ander uit kunt komen.

Ga naar Rechtwijzer/Huurwoning

 

 

Plaatje ontslagBent u ontslagen? Met Rechtwijzer krijgt u inzicht in de onderliggende problemen en werkt u toe naar een bevredigende oplossing.

Ga naar Rechtwijzer/Ontslag

 

 

Plaatje schuldenHeeft u schulden? Pak ze snel aan!

Ga naar rechtwijzer.nl/schulden

 

Sluiten