Door gebruik te maken van www.rechtsbijstand.nl geeft u toestemming voor het gebruik en plaatsen van cookies. Lees meer over cookies Verbergen

Logo rechtwijzerRechtwijzer

Heeft u een probleem of conflict? Rechtwijzer wijst u stap voor stap de weg naar een oplossing. Door vragen te beantwoorden vindt u wat u in uw situatie kunt doen en wie u daarbij kunnen helpen. Ook biedt Rechtwijzer gereedschap voor het oplossen van veelvoorkomende problemen en conflicten.

Plaatje Uit elkaarUit elkaar, met elkaar. Maak zelf een helder en volledig scheidingsplan online. Kies voor de beste oplossingen, stap voor stap, samen met je partner. Met juridische hulp waar nodig.

Ga naar Rechtwijzer/Uit elkaar

Plaatje consumentenzakenVraag over consumtentenzaken? Heeft u bijvoorbeeld een probleem over iets dat u heeft gekocht maar niet meer in kunt ruilen? Vul de online Rechtwijzer in en weet waar u aan toe bent.

Ga naar Rechtwijzer/Consumentenzaken

Plaatje overheidEen conflict met de overheid? Heft u al een klacht ingediend of bezwaar gemaakt? Vul Rechtwijzer in en weet wat uw mogelijkheden zijn om het conflict op te lossen.

Ga naar Rechtwijzer/Overheid

Plaatje huurwoningProblemen met uw huurwoning? Bekijk met Rechtwijzer hoe uw probleem in elkaar steekt en hoe u er met de ander uit kunt komen.

Ga naar Rechtwijzer/Huurwoning

Plaatje ontslagBent u ontslagen? Met Rechtwijzer krijgt u inzicht in de onderliggende problemen en werkt u toe naar een bevredigende oplossing.

Ga naar Rechtwijzer/Ontslag

Plaatje schuldenHeeft u schulden? Pak ze snel aan! Kijk voor meer informatie op de

Website van Bureau Wsnp

Sluiten